Képregény az AXIÁL Kft-nek

A FERLING Kft., a hazai kommunikációs szektor egyik vezető szereplője, illetve a mezőgazdaságban méltán elismert AXIÁL Kft. 2022 óta működnek együtt, hogy megszólítsák a fiatalabb generációkat és megpróbálják csökkenteni az agrárgépész szakma utánpótláshiányát. Az eredmények kimagaslóak: a FERLING Kft. által készített képregények bekerültek a HRKOMM Award Bronz minősítését nyerték el nyomtatott anyag kategóriában, ami önmagában is nagy szakmai elismerés.

Az AXIÁL Kft. hosszú évek óta a mezőgazdasági gépek értékesítésének, alkatrészellátásának és javításának egyik vezető szereplője a hazai piacon. Utóbbi szolgáltatásuk fenntartásához nagy számban van szükségük képzett és tapasztalt szerelőkre, gépkezelőkre, agrárgépészekre. Azonban az utánpótlás hiánya súlyos probléma, mivel a fiatalok körében nem örvendenek nagy népszerűségnek a mezőgazdasági szakmák. A cég rájött, hogy valami különleges és vonzó megközelítésre van szükség az új generáció megnyeréséhez.

Itt kapcsolódik be a FERLING Design, az ügynökségünk egyik dinamikusan fejlődő üzletága egy szokatlan ötlettel: képregényeken keresztül mutatjuk be az agrárgépészek világát. Az időszakosan megjelenő, edukatív, de mégis humoros kreatívokat egy jól összeszokott csapat készíti el a cég saját kiadványa, az AXIÁL Híradó és más platformok számára. A képregények grafikai megvalósítása egyedi, kézi rajzos formában történik, így teremtve egy olyan brand-elemet, amely garantáltan kiemelkedik a tömegből.

A Galaxiál Hősei című sorozat középpontjában három karakter áll: Csipesz, a vagány csaj, Krova, a jóságos „óriás” és Tempó,a főnök. Ezek a karakterek mindennapi kalandjaikon keresztül mutatják be a fiataloknak, milyen izgalmas és fontos szerepe is van az agrárgépészeknek a mezőgazdaságban. A történetek tele vannak vicces és tanulságos pillanatokkal, amelyek a gyerekek számára vonzóvá teszik a szakmát, a szereplők sokszínűsége miatt pedig mindenki megtalálja azt hőst, akivel a legjobban tud azonosulni

A képregények rendszeresen megjelennek az AXIÁL Híradóban, amely 12 000 példányban jut el a vállalat partnereihez.

A FERLING Kft. büszke arra, hogy közösen dolgozhatnak az agrárgépész szakma jövőjéért az agrárium egyik legelismertebb szereplőjével.

Ügyfél

AXIÁL Kft.

Dátum

2023

Kategória

Kiadvány készítés